NB Nyhetsbyrån

Aftonblaskans nyttiga idioter

5AA20BF3-9AE4-41EC-97D5-5A03B937D992

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-04-19

Nej, man behöver inte gilla det provokatören Rasmus Paludan gör. Men man bör förstå varför. Det begriper uppenbarligen inte Aftonblaskans politruker. De tjatar på om sitt narrativ och agerar hårt för att strypa vår yttrandefrihet.

Nej, vi gillar inte folk som bränner böcker. Men Paludan har rätt att göra det. Skall man – som vänsterliberalerna vill – förhindra att folk får göra det, då måste man också vara beredd att svara på vilket nästa steg skall bli för att inskränka yttrandefriheten.

Paludan vet att hans tilltag väcker ilska och han vill visa vad det är för krafter vår gamla invanda yttrandefrihet släpper lös. Det är dags att vakna och se vad det är för folk vi har släppt in i Sverige och som vi fritt låter agera och terrorisera.

När vi för ”husfridens” skull vill undvika att provocera dem som går till vilda attacker mot vårt samhälle, då är vi illa ute. Vi skall sätta hårt mot hårt. Inte vika ned oss. Och aldrig ge upp en tumsbredd av vårt territorium!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021