NB Nyhetsbyrån

Avslutade kvällen med flädergin

EAAC68D5-F539-4273-9A18-5A58F35FB9AD

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-05-13

Har en god flädergin jag dricker ibland, då jag är på det humöret. Jag gillar bra gin bara som den är, kanske med en isbit till. Det finns en del trevlig smaksatt gin att få tag på.

Denna heter ”Doggelitros ginebra” och är en svensk produkt. Annars kör jag gärna min Bombay Sapphire, som ni vet. Väldigt god i fredagsdrajjan.

Till middag idag öppnade jag en flaska Calera Central Coast från Kalifornien. En Chardonnay av hög klass. Mycket fat, brynt smör, tropiska frukter och vanilj… Nummer 92394 på Systembolaget. För 239 kronor är flaskan din!

Jag dricker den gärna till både fisk, fågel och gris. Ett härligt vin, helt enkelt. Rekommenderas. Och när taffeln är bruten kan man återgå till sin gin. Jag har även en annan, från samma ställe, som smakar litet rabarber.

Skål och trevlig helg!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021