NB Nyhetsbyrån

Det blev en drajja ikväll igen!

DA69B78C-ECFA-4A20-BE41-C668D4023679

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-03-11

Sent hem ikväll. Tog först en sväng förbi en bar i Nacka och bytte några ord med ett par vackra kvinnor innan jag styrde hemåt. Men oroa er inte. Klart körfähig – ingen alkohol. Ett par förtjusande damer kan vara nog så berusande…

Nu sitter jag i köket hemma och orkar faktiskt inte laga mat. Det får nog bli litet snacks och en drajja ikväll igen. Hade annars förberett ett bra vin, som slår det mesta, men jag återkommer där.

Min Bombay Sapphire har tagit slut (favoritgin). Istället blev det Gordon’s, London Dry Gin. Det med vildsvinet på. Sex delar Gin och en del torr Vermouth – Noilly Prat denna gång. Väl skakad med is och ett par oliver. Så skall det se ut!

Egentligen gillar jag mest rivet citronskal i drajjan. Det blir liter friskare. Oliverna ger en mer oljig smak, men den har också sin charm. Nu njuter jag av fredagkvällen medan min hund Asta, med mycket spring i benen, jagar genom husets rum.

Skål och trevlig helg!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021