NB Nyhetsbyrån

En sorgens dag för Sverige…

B7027B3C-634F-4DDF-9271-0CEAAD4F69DA

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-04-15

Igår kväll var vi i Navestad utanför Norrköping – ett område med stor andel invandrare. Där hade den danske politikern och provokatören Rasmus Paludan aviserat att han skulle bränna koranen. Paludan dök dock aldrig upp. Trots det vände islamisterna upp och ned på Norrköping.

En polisbil förstördes, mängder av privatbilar tändes på och stenar haglade över våra spårvagnar.

På denna ledarsida avskyr vi bokbål och tycker att provokationer i syfte att såra människor är dumma och onödiga. Oavsett det gäller biblar eller koraner. Men Paludan har ändå nått sitt syfte, kan vi konstatera. Utan att tutta på en enda bok.

Han har – åter – visat att vissa grupper i vårt samhälle inte respekterar yttrandefriheten och den fria demokratin. De grupperna har inte i Sverige att göra. De skall ut härifrån!

Det är efter gårdagens kravaller alldeles uppenbart att det finns kriminella element som vill rasera vårt västerländska samhälle. Kom inte och snacka med oss om ”provokationer”!

Vanligt folk som bor i Navestad och inte kunde ta sig hem – eller gå ut – igår kväll på grund av kravallerna hade inte provocerat någon.

Folk som fick sina bilar uppbrända hade inte gjort något alls för att frammana ligisternas övergrepp.

Spårvagnsförare och passagerarna hade inget som helst med en dansk politikers hot om koranbränning att göra. Ändå haglade stenen över dem.

Polisen som försökte hålla ordning gjorde bara sitt jobb för att försöka skydda medborgarna och deras egendom.

Ändå haglade glåporden och stenarna över dem. Ändå försökte den islamistiska mobben riva sta’n. Ändå brände de upp bilarna för vanliga hyggliga människor, som hukade innanför sina fönster.

Idag är det Långfredag – kristenhetens stora sorgedag. Brandröken har lagt sig och vi skattebetalare får städa upp efter pöbelupploppen. Det är en sorgedag för Norrköping och Sverige. En sorgedag för alla hyggliga människor. Och det borde stämma till eftertanke: Detta håller inte!

Ansvarig minister Morgan Johansson piper fram något om ”oacceptabelt” och vänsterns islamistkramare hukar ängsligt inför det som nu händer.

Om väljarna vill kommer vi inte bara att byta styre u Norrköping efter valet i höst. Utan även i hela Sverige!  Då blir det ordning och reda i vår stad och vårt land. Det skall vi se till!

Skärtorsdagen kommer åter att präglas av barn utklädda till påskkärringar som tigger godis. Och hyggliga medborgare som bor i Navestad skall slippa låsa in sig, huka bakom gardinen och få sin egendom vandaliserad.

Det skall bli ordning på torpet! Det är så vi skall ha det i vårt land!

Önskar er alla en fin Påsk! 🇸🇪

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021