NB Nyhetsbyrån

Fultolkningarnas högtid är nu!

027C5511-3F2D-4BDD-BAF6-09598571BB14

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-04-23

Vänstern fultolkar gärna Ebba Busch och hennes upprördhet över hur de muslimska våldsverkarna – även kvinnor och barn – stenade svenska poliser under påskhelgen. Klart Ebba är upprörd. Vi är alla upprörda. Detta är krig!

Och nu börjar valrörelsen! Skall vi gissa att detta förblir en viktig fråga: Lag och ordning i det svenska samhället! Vänstern gör vad den kan för att skyla sina egna tillkortakommanden. Då är KD-ledarens ilska och frustration över ett svenskt samhälle som havererar en tacksam måltavla.

Skall vi dock påminna om att det är Morgan Johanssons vänsterflumpolitik och Jonna Simas socialistiska griller som har skapat ett samhälle där muslimska uppviglare stenar poliser och jagar dem på flykten.

Och sedan kommer det vanliga vänsterfolket och tycker att man skall prata med terroristerna. Lysande! Det har ju gått hur bra som helst hittills… Not!

Vi hade t ex poliser som pratade med terroristerna i Skäggetorp. Och en stund senare stenades dessa poliser av samma gäng. Så det gick ju jättebra… Över hundra poliser skadade.

Facit: Det svenska samhället vek ned sig och förlorade slaget. Poliser på fältet gjorde vad de kunde efter förutsättningarna, men ledningen är usel och borde bytas ut!

Nu bör debatten också lyftas till detta: Ett stort antal misstänkta terrorister haffades trots allt. Ytterligt få häktades. Varför har polisen inte utrustning för att plocka in fler och varför har vi inte en lagstiftning som ser till att man kan hålla dem inlåsta?

När får Morgan Johansson och kollegerna den frågan? De har haft åtta år på sig. Ligg på dem!!!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021