NB Nyhetsbyrån

Ge tusan i vårt kulturarv!!!

BD3ED4F8-8076-47F7-99BA-97EDAB919D6E

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-04-25

Klimatterroristerna i Extinction Rebellion – ni vet Greta Thunbergs kompisar – vandaliserar våra historiska minnesmärken! På morgonen kladdades statyn av Karl XII i Stockholm ned med deras slagord! Det är samma slödder som limmar fast sig på våra vägar när vanliga svenska skattebetalare som du och jag skall köra till jobbet för att slita ihop pengar så att vi överlever – och kan betala skatt så att de här snorvalparna kan söka bidrag för sina lekstugor!

Dessa små skitungar vill ha uppmärksamhet. Och det får de naturligtvis. Vänstermedia kommer väl att gulla med dem. Och sådana som jag och alla andra vettiga människor blir arga. Dock utan att tända eld på bilar och kasta sten på polisen, sådant som islamisterna ägnar sig åt.

Detta är småterrorister och lata snorungar på vänsterkanten som blockerar vägar och förstör för oss alla som försöker bära upp det svenska samhället. Och som tvingas betala för deras kriminalitet. Varför skall vi ha det så här?! Varför skall vi behöva stå ut med alla dessa yngel som bara vill ha uppmärksamhet. Vi borde slänga in dem i samma celler som islamisterna! Så kan de bekanta sig med varandra! De trivs ju ihop! Samma andas barn.

Och då säger en och annan såklart: Men de utnyttjar ju bara sin yttrandefrihet…På samma sätt som Paludan när han  bränner koraner.

Fel! Klimatterroristerna förstör våra historiska och kulturella minnesmärken och saboterar för oss skattebetalare. Paludan brände sin egen koran. Och skillnaden är som sagt: Alla civiliserade människor som blir förbannade och kränkta över hur våra minnesmärken vandaliseras nöjer sig med att bli förbannade och opinionsbilda. Vi river inte hela sta’n!

Riksdagsledamoten Tobias Andersson (SD) och några partivänner till honom gick tvärtom ut på Karl XII:s Torg och försökte tvätta bort kladdet efter klimataktivisterna. Hedervärt!

I vänstermupparnas ögon är det OK att förstöra våra historiska minnesmärken – men att bränna en koran får man absolut inte göra… Då går de igång. Bura in klimatterroristerna i Extinction Rebellion – och släng sedan ut dem. Gärna enkelbiljett till Peking eller New Delhi eller något annat ställe där de skulle kunna göra litet verklig miljönytta. Och skicka gärna med Greta Thunberg och hennes morsa!

Men först skall ynglen få tvätta av statyn över Karl XII!

Christopher Jarnvall

Lyssna till ranten:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021