NB Nyhetsbyrån

Glad Påsk! Här har ni det multikulturella Sverige!

027C5511-3F2D-4BDD-BAF6-09598571BB14

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-04-16

En frustrerad insändare av en polis. Det var en av poliserna som deltog vid kravallerna i Skäggetorp i Linköping på skärtorsdagen. Varför fick vi inte ta tillbaka territoriet? Varför gav polisledningen order om tillbakadragande?

Många talar om att vi behöver ”tuffare poliser”. Vi tror inte att det är så. De poliser vi känner, dem vi talade med i torsdags kväll i Navestad i Norrköping, vill bara göra sitt jobb för medborgarna. Inte retirera.

Det är den politiskt ängsliga polisledningen som behöver tuffa till sig. Det är den vänsterpolitiska ledningen i kanslihuset – den som ger polisen order – som behöver bytas ut!

Kom ihåg från historien: Soldaterna och de lägre officerarna ville slåss vid Perevolotjna 1709 och Sveaborg hundra år senare. Men en trött och feg ledning kapitulerade.

En trupp är tyvärr oftast inte bättre än sin kapten – ”huvudet”. Det som leder och bestämmer.

På denna ledarsida beundrar vi poliserna på fältet för deras insatser under kravallerna. Många skadade, ett antal fordon förstörda. Ett skitjobb som vi inte skulle behöva göra.

Varsågoda: Här har ni multikulti-samhället! Och kom inte och snacka om provokationer. Polisen försökte göra sitt jobb som den skall. Och inte en enda koran brändes.

Och glöm inte att vi skall byta ut den vänsterpolitiska ledningen i vårt land senast i höst!

Önskar er för övrigt en fin påskafton – helst utan islamistiska kravaller. 🇸🇪

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021