NB Nyhetsbyrån

Larmet: Invandringen är en katastrof!

268428D9-4B96-483B-8679-97752F7DD716

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-03-28

Den tidigare chefen för franska underrättelsetjänsten och ambassadören Pierre Brochand varnar för att invandringen till Europa har blivit en katastrof för vårt västerländska samhälle och han är negativ till att vi kommer att kunna göra något för att reparera skadorna.

Skadorna på vår västerländska civilisation är så djupa att de förmodligen inte går att reparera. Och de som hade kunnat förhindra dem – men har släppt fram problemen – kommer att ha en tung skuld att bära inför eftervärlden. Men då är de redan döda. Hur kan tänkande människor underskatta allvaret i situationen?!

Den högt uppsatte franske statstjänstemannen har verkligen tagit bladet från munnen. Något liknande hade vi sannolikt aldrig sett i Sverige. Han menar att inga andra politiska frågor har samma dignitet som den om invandringen av främmande kulturer till Västerlandet.

Christopher Jarnvall

Lyssna på inslaget:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021