NB Nyhetsbyrån

Löjligt låga straff för korankravallerna!!!

027C5511-3F2D-4BDD-BAF6-09598571BB14

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-10-11

Under påskhelgen ställde islamisterna till upplopp i Navestad i Norrköping och på många andra platser i Sverige. Och den förmenta orsaken – provokatören Rasmus Paludan – var inte ens på plats i Norrköping.

Nu döms två av upploppsmakarna till fängelse i sex år. Den tredje – huvudåtalade – döms till fängelse i fem år och sex månader.

Här handlar det alltså bland annat om grovt sabotage mot blåljusverksamhet, penningtvättsbrott, grov misshandel och försök till grov misshandel.

Den huvudåtalade 28-åringen döms alltså för grovt sabotage mot blåljusverksamhet och grovt våld mot tjänsteman till fängelse. Åklagarens begäran om utvisning avslås.

Det är skandalöst låga domar och det faktum att samtliga antagligen kommer att släppas lösa i vårt samhälle efter maximalt fyra år gör en närmast illamående. Den ende man tydligen hade kunnat utvisa får stanna i vårt land!

Grovt brott mot blåljuspersonal kan alltså i teorin ge livstids fängelse. Det här gänget får några år på kåken. Sedan har vi dem ute igen. Frågan är vad de skulle ha hittat på för att låsas in på livstid…

Skandal, är ordet!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021