NB Nyhetsbyrån

Mordförsök i Uddevalla – kraftig beskjutning av hus

800px-Swedish_police_car_from_above

Fredrik Antonsson

- Publicerad 2019-10-21

Polisen i Uddevalla utreder ett misstänkt mordförsök efter det att en fastighet i staden beskjutits med kraftig eldgivning. Poliskällor säger att minst ett 15-tal skott ska ha skjutits in i fastigheten. Ingen person skadades fysiskt vid beskjutningen.

Vid 02-tiden natten till måndagen fick polisen i Uddevalla larm om skottlossning från ett område i staden. Flera polispatruller skickades till platsen och kunde snabbt konstatera att en villa hade beskjutits med ett stort antal skarpa skott. Ett flertal fönster och fasaden hade skottskador efter vad som beskrivs som kraftig beskjutning.

Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med säger att minst ett 15-tal skott ska ha avlossats i snabb följd från ett automatvapen in i fastigheten. En familj fanns i fastigheten när den besköts, men ingen person skadades fysiskt. Däremot ska flera personer som fanns i närheten ha chockats.

En större polisinsats inleddes omgående med förstärkningar från Trollhättan och Göteborg. Trots intensiva spaningar har polisen under natten inte lyckats gripa någon misstänkt.

Fredrik Antonsson


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021