NB Nyhetsbyrån

Nu skålar vi in sommaren!

9AA73960-6110-4D39-8B1A-0275ACE70EFF

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-05-27

Det finns få saker som är bättre än sill och nubbe, om ni frågar mig. Jag älskar påsk, midsommar och jul då man får ta sig en tår på tand och njuta av sillen och dess tillbehör.

Ikväll – efter dagens värv och med flera timmars gräsklippning i benen blev det just sill och nubbe. Jag kände mig för trött för att laga något mer komplicerat och några burkar sill och litet potatis har man väl alltid i kylen!

Till det en öl, faktiskt en folköl. Jag tillhör den krympande skara folkölskonsumenter som fortfarande köper 2,8. Det räcker gott för mig eftersom jag gärna kombinerar det hela med en nubbe. Då blir det inte för starkt utan litet svenskt lagom.

Ikväll blev det Hallands Fläder (nummer 7) från Systembolaget. Den kostar 259 kronor och är en riktig favorit. Frisk och läcker. Annars är OP Andersson också en favorit.

Nu skålar vi in sommaren!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021