NB Nyhetsbyrån

Ös på med bidrag – så löser sig problemen…

3602CE3E-D016-4E2C-A83A-39CDC681C051

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-06-20

Sitter i Norrköpings Kommunfullmäktige idag och lyssnar. Nu står Vänsterpartiet i talarstolen. Vänsterpartiet vill ”ta kontrollen” och bland annat satsa på cykelbanor och ”klimatet”. Och så mer bidrag förstås!

För framför allt vill partiet ge ökade bidrag till människor i problemområden och tror – på fullt allvar(?) – att man på så sätt kommer att lösa problemen och förhindra att ”arga, frustrerade unga män” rekryteras till gängen.

Dream on! Vänstern tror alltså att alla blir snälla och goda svenska medborgare om man öser pengar över dem. Jovisst! Det har ju verkligen gått jättebra hittills!

Skall vi påminna om att korankravallerna i april ägde rum i just de områden och med just de aktörer som Vänsterpartiet nu vill ösa ännu mer skattepengar över.

Bidragsregnet lär inte leda till något annat än att vänsterpartierna köper sina väljare, håller dem kvar i bidragsberoende och fortsätter att göda parallellsamhällen. Så skall vi inte ha det i Norrköping. Så skall vi inte ha det i Sverige.

Norrköpings problem härrör till stora delar från de parallellsamhällen vi har. Där gäller det att ställa krav på samhällsanpassning och assimilation. Är man inte road av det, skall man inte vara i Sverige. Och lämnar man inte frivilligt, kan man få handgriplig hjälp.

Så enkelt är det.

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021