NB Nyhetsbyrån

Samarbetet S-MP har skadat Sverige ”hur mycket som helst!”

4DC9AAB2-66B0-4A10-BDD7-D937F11574A4

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-05-21

Elsa Widding, civilingenjör och samhällsdebattör, har träget och länge försökt förklara för människor att vi inte går mot något klimatkatastrof. Visst finns det ett samband mellan temperatur och koldioxid, men det är inte alls något som kommer att leda till problem. Ni går hon in i politiken.

Samarbetet mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet har skadat Sverige ”hur mycket som helst”, säger Widding med anledning av energifrågorna. Och hon konstaterar även att Greta Thunberg aldrig lyssnar på vetenskapen – utan på tjänstemän och politiker.

Elsa Widding har också stor erfarenhet av energibranschen och styrelsearbete. Hon pekar på de enorma miljardvärden som Sverige och Vattenfall slarvade bort i Tyskland på grund av politiker som inte vågade fatta vettiga beslut – och journalister som inte kan läsa en årsredovisning…

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021