NB Nyhetsbyrån

Schweiz ogillar slafsigt klädda politiker

14317CB7-70DE-46B1-B003-6647049101ED

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-05-08

I USA upprörs nu även framträdande politiker inom Demokraterna då det gäller den relativt höga drivmedelsskatten – som är en bråkdel av den svenska. Och hur stor kontroll fortsätter Donald Trump att ha över amerikansk politik?

I inför det franska valet till Nationalförsamlingen i juni ser det ut som om högern har misslyckats med att samla styrkorna och president Macron kommer därmed sannolikt att få en majoritet av det franska parlamentet med sig.

När blir Tyskland en stridande part i Ukraina? Den diskussionen förs nu bland tyskarna i takt med att Tyskland börjar leverera vapen till Ukraina. Dessutom upprörs politiker i Schweiz över att en miljöpartist, som dessutom är ordförande i Zürich parlament klär sig slafsigt. Politiker bör ha kostym, menar man.

Christopher Jarnvall

Lyssna till inslaget:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021