NB Nyhetsbyrån

Sossarna är desperata

0FEA3205-9561-462C-A015-40354164870C

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-09-02

Sossarna är desperata: Nu pekas alla Sverigedemokrater ut som potentiella säkerhetsrisker. På vilka grunder då? Så här gör diktatorer – ledarna i skurkstater – för att bli av med oppositionen. Och så här gör Socialdemokraterna i Sverige. Jag skäms å regeringens vägnar! Riks kan ni se inlägget. 

Jag är reservofficer och mångårig fosterlandsförsvarare. Jag har sammantaget tillbringat flera år i aktiv tjänst i försvarsmakten – under svensk flagg eller i blå FN-basker. Nu utpekas jag och 1,2 miljoner andra svenskar som säkerhetsrisker av en alltmer desperat socialdemokrati.

Peter Hultqvist, vapenvägare, socialdemokratisk demagog och försvarsminister, är formellt min högste chef. Han går nu ut och pekar ut mig och alla andra Sverigedemokrater. Jag skäms över den pajasen!

Anders Ygeman, sparkad som minister 2017 efter säkerhetsläckorna i Transportstyrelsen, är den andre ministern som pekar ut oss som säkerhetsrisker. Den figuren hade man väl för all del inte förväntat sig annat av…

Sossarna är stressade och desperata. De har misslyckats kapitalt. Energiförsörjningen havererar, elpriserna rusar i taket, drivmedelspriserna är rekordhöga och gängkriminaliteten exploderar. Och som en följd därav dalar sossarnas opinionssiffror.

Ja, sossarna är verkligen desperata. Då försöker de i stället vända uppmärksamheten någon annanstans och döda oppositionen. Och om vi skall skärskåda detta: Sossarna lade ned det svenska försvaret för 20 år sedan. Därefter fullbordade Alliansen jobbet.

Det största säkerhetshotet mot Sverige har varit att vi saknar ett försvar. Det var sossarnas fel. Hultqvists partikamrater sålde ut vår säkerhet och spelade hazard med Sveriges försvarsförmåga under de åren Putin etablerade sin maktposition, i början av 2000-talet.

Och nu pekar de ut SD som säkerhetsrisker – politiker som i alla år har krävt ett starkt svenskt försvar! Man skäms!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021