NB Nyhetsbyrån

SVT:s censur av norska polisens presskonferens

0028058E-9B2A-4619-A271-5412E0716020

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2021-10-18

I den nya programmet ”Morgongänget” på Riks kommenterar vi under ledning av Denice Westerberg den senaste tidens aktuella händelser. Bland annat SVT:s märkliga censur av den norska polisens presskonferens i samband med att den islamistiska massmördaren i Kongsberg hade gripits. 

I Jordbro – ett av Stockholmstraktens problemområden – har tre skjutningar ägt rum på senare tid. En ung man skadesköts när han gick ut med sina sopor senast i helgen. Föräldrar är rädda för sina barns säkerhet. En obehaglig utveckling vi verkar få vänja oss vid. Samtidigt sprängs handgranater, det huggs med kniv och bilar eldas utan att vi numera höjer på ögonbrynen…

Ni skall dessutom ytterligare tio kvinnliga IS-terrorister komma till Sverige med sina barn. I media kallas de ”IS-kvinnor”, men det handlar om terrorister. I Tyskland står polisen och väntar på IS-terrorister som kommer, men i Sverige släpps de ut i samhället. Vem vill ha sina barn på samma dagis som terroristernas barn…?

Christopher Jarnvall

Lyssna till inslaget:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: [email protected]
Curiositas AB © 2021