NB Nyhetsbyrån

Treåring utsatt för syraattack i England

Worcester_City_Centre_-_geograph.org.uk_-_218109

Fredrik Antonsson

- Publicerad 2018-07-23

En treåring fick allvarliga frät- och brännskador på ansikte och armar efter en syraattack på ett varuhus i Worcester i England. En man i 40-årsåldern har gripits av brittisk polis, men man misstänker att det finns ytterligare personer som har varit delaktiga i attacken. 

En treårig pojke attackerades med syra på ett varuhus i staden Worcester i centrala England. Treåringen satt i en barnvagn när syra kastades på barnet. Treåringen fick föras till sjukhus med allvarliga frätskador på ansikte och armar. Pojkens anhöriga chockades svårt av händelsen.

En man i 40-årsåldern greps senare av polisen, som misstänkt för anstiftan till grov misshandel. Polisen i Worcester söker ytterligare tre män som man har identifierat genom bilder från en övervakningskamera. Polisen har offentliggjort två bilder, och ber om allmänhetens hjälp att identifiera männen,

Polisen i Worcester säger till The Guardian att man fortfarande utreder motivet till syraattacken på det treåriga barnet.

Fredrik Antonsson


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: [email protected]
Curiositas AB © 2021