NB Nyhetsbyrån

”Tysklands energisystem håller på att falla ihop”

0C410713-C35B-4CBD-B669-50B3F4579EB7

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-01-16

I USA har president Biden fortsatta problem i opinionen och det ser ut som om hans senilitet ökar hela tiden. Sverigebilden har också fått sig en rejäl törn i amerikanska media. Det är våldsbrott och andra problem i Sverige som dominerar bilden.

I Frankrike har ett uppmärksammat våldsbrott mot en misshandlad pensionär, som släpades efter en bil, fått stor spridning och upprört landet. Brottslingarna hade dessutom det dåliga omdömet att filma brottet och sig själva och lägga ut på sociala media, så ett par av dem kunde snabbt gripas.

En tysk energianalytiker (med svensk bakgrund) varnar för att det tyska energisystemet kommer att braka ihop när kärnkraften läggs ned. Detta skulle dock kunna ge Sverige konkurrensfördelar, om vi inte begår samma dumhet, menar han…

Christopher Jarnvall

Lyssna till programmet:

https://fb.watch/azOtJhRPvv/


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021