NB Nyhetsbyrån

Svenska politiker och medier ljuger – ”Den djupa staten” exponeras

Den djupa staten exponeras

swedberg

- Publicerad 2020-10-01

Det finns partier i Sverige som gärna profilerar sig som ”Sveriges enda oppositionsparti”. Låt gå för att vi har sju partier i riksdagen som opponerar tillsammans och som styr Sverige gemensamt, i och med att vi inte har någon verklig opposition i Sverige. Men att utnämna sig som ett ensamt oppositionsparti, för att man vågar diskutera massinvandringens konsekvenser, är väl tunt. Är det inte i själva verket som så, att hela det politiska etablissemanget i Sverige, värnar om den ”Djupa staten”, eller varför har inte ett enda parti i Sveriges riksdag exponerat den?

Det tydligaste beviset på att Sverige helt saknar en oppositionell motpart mot den politik som regeringen för i Sveriges högsta beslutande organ, det vill säga riksdagen, är att inget parti, inte ens Sverigedemokraterna, talar om den ”Djupa staten” i Sverige, vilket man gör i andra länder. Det är som att den inte ens existerar i vårt land, men det gör den.

Trump pratar öppet om att han är på väg att bekämpa den Djupa Staten i USA, men den Djupa Staten är inte bara en amerikans angelägenhet. Den är global, och består av globalister som inte värnar om staters suveränitet, och den finns absolut även i Sverige, något som NB Nyhetsbyrån tidigare har skrivit om.

Så vem skyddar egentligen våra politiker och medier, och hur kan man endast tala om invandring, när vårt land är kapat inifrån, av en maktstruktur som inte är framröstad av det svenska folket, och som företräder sig själv och sina egna intressen? Mig veterligen har svenskarna i majoritet aldrig gett sitt stöd till massinvandring. Likväl har Sverige tagit emot fler migranter än något annat land per capita. Det i sig är ett förräderi. Men det duger inte att smutskasta invandrare som orsak till Sveriges problem, när det finns väldigt mycket som talar för att den agendan är att inte värna om svenskar och om Sverige.

Robert Obrien, USAs nationella säkerhetsrådgivare, sa under rättegången mot Asap Rocky, att anledningen att han var i Sverige för att övervaka rättegången, berodde på ”det svenska rättssystemet”. USA tycks därmed veta att Sverige inte har något rättssystem värt namnet. Men ändå har inte ett enda politiskt parti i Sverige belyst vikten av att rensa upp i våra domstolar eller överhuvudtaget rensa bland myndigheter för att bli av med den djupa korruption vi faktiskt har i Sverige. Vågar man ställa sig frågan; varför?

Personen tillika kommunisten som infiltrerade Hollywood, var svensk. Hans namn var Oliver Carlson, något som NB Nyhetsbyrån har skrivit om tidigare.

Skandiahuset/Thulehuset tycks ha utgjorts av en central för inhemsk och utländsk underrättelsetjänst. Skandiahuset: Nato, svensk underrättelsetjänst och underjordiska gångar. Nato är dessutom verksamma i Sverige utan att Sverige har ingått Nato-avtal, varför då, och på vems uppdrag?

Ett krypteringsföretag med direkta svenska kopplingar, har låtit CIA spionera på över hundra länder?

Svensk korruption bedöms vara värst i Skandinavien?

Korruption: Familjerna som styr medierapporteringen i Sverige? Är det av den anledningen vi får ensidig information i vårt land, men framför allt, varför inte en enda media i Sverige har granskat och exponerat den ”Djupa staten”?

Telia och Ericsson är på topp-tre över världens mest korrupta företag, och hela 13 svenska bolag svartlistas för korruption. I december förra året krävdes dessutom Erisson på en miljard dollar i böter på grund av korruption, efter omfattande utredning.

Svenska storbankerna SEB och Swedbank tvättar pengar åt kriminella? Detta innan det uppdagats att penningtvätt för 17.000 miljarder kronor avslöjad i läckta dokument.

Aron Flam har i sin bok ”Det här är en svensk tiger” belyst Sveriges relation till Nazityskland – offrens tillgångar hamnade i Sverige? Aron Flam själv menar att det svenska folkhemmet är byggt på naziguld.

Sen har vi situationen med Estonia, som av anhöriga sägs vara ”den största svenska skandalen i modern tid”. Dessutom har flera vittnen av överlevande sett flera militära fordon köra på Estonia kvällen för katastrofen.

Sen har vi massinvandringen – svenska staten ger flera miljoner i bidrag till islamistiska organisationer. Utländska kriminella utvisas inte från Sverige. Nog för att svenska politiker anser att man är naiva, men med tanke på all skit som Sverige är inblandat i, kan man fråga sig om vi verkligen är så himla naiva, eller om vi styrs av mörka krafter, som ännu inte har blivit exponerade, vare sig av vårt rättssystem, från politiskt eller medialt håll, inte ens av ”Sveriges enda oppositionsparti”.

Frågan är hur länge svenska folket går på lögnen om Sverige som våra svenska politiker och medier har skapat och fortfarande vill ge sken av. ”Sverigebilden” av ett humanitärt Sverige är sedan länge förstörd, och om något politiskt parti vill ge sken av att de opponerar mot regeringen, genom att endast prata invandring, när det egentliga hotet mot Sverige kommer inifrån, tycks trovärdigheten inte vara jätte stark.

Fienden till Sverige sitter på Rosenbad, de för svenskarnas talan i riksdagen, de polariserar samhället genom att ställa grupper mot varandra för att vi ska känna avsky för varann istället för att enas mot en gemensam fiende, en fiende som inte värnar någon annans intressen, än sina egna.

Frågan är inte om, utan när, politikerna bekänner färg, och utmålar den egentliga fienden mot Sverige. Sanningen om vad Sverige är och vår roll i världen kryper allt närmare. Lögnerna exponeras och sanningen sippar fram. Svenska politiker kan inte ljuga så länge till för oss, vi som är folket.

Kanske och högst troligt, varför inga medier eller politiker exponerar de ”Djupa staten” i Sverige, beror på att de är rädda att stöta sig med den hand som föder dem.

Andreas Swedberg


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: [email protected]
Curiositas AB © 2021