NB Nyhetsbyrån

Vilka ligger bakom moskéerna???

73B341FC-CDBC-429E-96D4-733532DF6504

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-07-08

Det projekteras – och har även byggts – ett antal moskéer i Sverige, där huvudmannaskapet är oklart och ingen förutom möjligen de närmast sörjande vet vilka som ligger bakom. Och de undviker att svara.

Gång på gång upptäcker vi sedan hur islamister tar över, hatpredikanter bjuds in och moskéerna blir en främmande kulturell och politisk svulst i den svenska samhällskroppen. Vi skall inte ha det så.

En som ofta påtalar den allvarliga situationen – och även pekar på hur våra skattepengar skänks bort till obskyra islamistiska projekt – är författaren och islamistkännaren Johan Westerholm.

I Norrköping pågår två kontroversiella byggen, som släpphänt har släppts igenom av naiva politiker. I Linköping är ytterligare ett projekt aktuellt.

Ofta reduceras dessvärre dessa till frågor om bygglov eller uppmätta decibel vid böneutropen. Det handlar om betydligt mycket mer än så. Det handlar om det svenska samhället och en farlig konkurrens från parallellsamhällen.

Jag skriver idag i Norrköpings Tidningar om detta tillsammans med Jonas Andersson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna i Östergötland.

Önskar er en fin fredagkväll! 🇸🇪

Christopher Jarnvall, C red


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021