Gå till innehåll

M-politiker i Småland sexchattade med pojke född 2009

Foto: Dumpen.se

Sajten Dumpen har avslöjat en lokalpolitiker för Moderaterna i en småländsk kommun när han sexchattade med vad han trodde var en 14-årig pojke. I själva verket var det Dumpens medarbetare som låg bakom kontot, och de konfronterade därefter politikern.

Mannen hade i flera månader chattat med flera av Dumpens konton där personen bakom utger sig vara en minderårig pojke, skriver sajten. I de publicerade chattarna som Dumpen hade med mannen syns han skriva mycket explicit om olika sexuella handlingar, och frågade bland annat om onani och längden på “14-åringens” könsorgan.

M-politikern hade flera gånger stämt träffar med flera av “pojkarna”, men backat ur i sista stund, vilket försvårade identifieringen av honom. Det var i samband med hans chatt med “14-åringen” som Dumpen till slut listade ut att han var en kommunpolitiker för Moderaterna, och konfronterade honom på hans arbetsplats.

I Dumpens konfrontationsfilm medger mannen att hans sexchattande med barn är “sjukt”, och säger att han ska söka hjälp. Enligt uppgift är mannen också en tränare för ett fotbollslag, något som han sagt i sina chatter, men väljer att förneka när Dumpen konfronterar honom.

Se också: Miljöpartist med lärarbakgrund sökte sexuell kontakt med minderårig

Se också: Justitiekanslern: “Utmanar yttrandefriheten” att avslöja pedofiler och dokumentera brottslingar

Senaste från Nyhetsbyrån